Biblioteket

Hej!

Det är jättebra att gå på biblioteket. Jag passade på att stanna vid biblioteket i Farsta på vägen till stranden på en fin lördag den 3 juli. Det visade sig att biblioteket fyllde 60 år! 

Farsta bibliotek hade en tävling om bibliotekets historia från 60-talet och om klassiska böcker. Jag passade på att vara med och tävla i frågesporten. På några frågor så gissade jag bara och sedan lämnade jag min svarslapp. Jag hade goda förhoppningar att vinna, för att de andra som var där verkade endast vara intresserade av böckerna och inte frågesporten.

Fastän jag först fastnade för frågesporten kom jag egentligen dit  för att kolla på böcker. Efter tävlingen hittade jag bland annat boken “Tydliggörande pedagogik i vuxenutbildning”. Jag är väldigt glad att jag hittade den! Boken är väldigt bra och nyttig för vuxenutbildning. Det fanns många andra böcker om tydliggörande pedagogik och specialpedagogik men inte anpassade till vuxenutbildning. 

Några dagar efter mitt besök fick jag sms från biblioteket som berättade att jag fick 7 av 8 rätt och vann!  Priset var att få fika på det fina caféet som ligger bredvid biblioteket. Det gjorde mig extra glad!

/Bussarakham Kanyavongha

2 Replies to “Biblioteket”

  1. Pingback: 3recommendation

Lämna ett svar